sub-menu

Sluiting Velden

Mededelingen namens het bestuur van VV Ruinen:

Het achterste trainingsveld (naast de tennisbaan) is wegens doorzaaien vanaf 29 april gesloten.

Trainingen mogen worden gehouden op het trainingsveld (korfbalveld) naast de sporthal en op het tweede en derde veld.

De velden van VV Ruinen zijn vanaf 17 juni 2019 gesloten in verband met onderhoud van de velden.

Dit houdt in dat er vanaf dan niet getraind kan worden of dat de velden voor andere activiteiten gebruikt kunnen worden.

VV Ruinen zoekt voor het seizoen 2019/2020:

Een enthousiaste trainer voor JO19-1

Wat verwachten wij van jou:

·         De verzorging van twee trainingen per week
·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen
·         Je bent in bezit van minimaal een TC III diploma (jeugd)
·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging en de individuele spelers

Wat kun je van ons verwachten:

·         Een leuke groep spelers
·         Een team dat uitkomt in de 2e klasse 
·         Uitstekende faciliteiten
·         Een stabiele en goed georganiseerde jeugdafdeling
·         Een marktconforme/passende vergoeding 
·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 26 april 2019 door een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de technische commissie Jeugd V.V. Ruinen

Voetbal Quiz 2019

Vrijdag 29 maart hebben we een quiz avond georganiseerd voor onze jeugdleden JO-15, JO-17 & JO-19⚽️ Het was een fanatieke en leuke avond!

De winnaars van deze avond waren:

▪ Kelvin Luning 
▪ Tom Holstein
▪ Sjoerd Broos   

Nogmaals van harte gefeliciteerd!!

Quiz

10 maart Raptim - Ruinen (0-1) 0-2

  
In de kletsnatte ambiance van Coevorden met een waterkoude temperatuur die nauwelijks boven de 0 graden uitkwam boekte het onder een rode streep verkerende Ruinen een verrassende en verdiende zege. In de beginopstelling ontbrak ditmaal Yorno Lunenborg vanwege een schorsing en derhalve nam Methijn Pinxterhuis weer samen met Wouter de Jonge plaats in het hart van de defensie. Na de 0-4 uitslag in de eerdere onderlinge ontmoeting van dit seizoen probeerde het op een vierde plaats staande Raptim de gasten in een veel te traag tempo te verschalken.

Lees meer

3 maart Twedo - Ruinen (2-0) 2-2

Ruinen leek in Veenoord op het middenterrein van de speedwaybaan, waar de royale motregen gedurende de gehele wedstrijd halsstarrig aanhield, op de 11de nederlaag van dit seizoen af te gaan, maar boekte uiteindelijk de eerste puntendeling.
Trainer Johnny Wassenaar had het team na 4 nederlagen op rij opnieuw aangepast. Yorno Lunenborg stond met Wouter de Jonge weer in het centrum van de verdediging en Anthal Horlings zakte een linie terug en  wisselde zijn spitspositie met Rody Lunenborg. Verbetering leverde dat aanvankelijk niet op, want Twedo wist Ruinen gedurende de gehele beginfase vast te pinnen op de eigen helft. De rappe 1-0 leek een voorbode van een nieuw deceptie, maar Ruinen wist zich in de eerste helft steeds meer onder de opgelegde druk uit te voetballen en werd bij vlagen ook het beter voetballende team. Hoewel er serieuze kansen aan beide kanten werden ontwikkeld leek de ruststand op 1-0 te worden bepaald. In de voorlaatste minuut van het eerste deel werd een wat ongelukkige actie in de verdediging van Ruinen echter beoordeeld als een overtreding en gehonoreerd met een strafschop, die genomen werd door Sander Boer.

Lees meer

Meer artikelen...