sub-menu

Nieuwe statuten getekend!!

Die nieuwe statuten zijn onder toezicht van de notaris op vrijdag 20 Juli ondertekend.
De heren B. Mulder, H. Wittink en A. Klomp tekenden deze voor de VV Ruinen.

Tekenen bij notaris

Nieuw tegelpad vordert gestaag!

Het nieuwe tegelpad rondom het 1e veld vordert gestaag.
De firma Luning is druk bezig om dit eind volgende week gereed te krijgen zodat de week daarop begin gemaakt kan worden met de nieuwe omheining!!

Tegelpad 1 Tegelpad 2

Tegelpad 4

Rabobank clubkas campagne / Stem jij ook op onze club!!

Clubkas klein

Het is zover!
Eind juni hebben de leden van Rabobank Het Drentse Land bij de Dichterbij 1 stemcode per adres ontvangen.
Zij mogen hiermee tot en met 31 augustus hun stem uitbrengen op hun 5 favoriete verenigingen of stichtingen.
Ieder huishouden mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen.

Door te stemmen op de voetbalvereniging Ruinen spekt u de clubkas van onze voetbalvereinging.
De stemperiode loopt van 01 juli t/m 31 Augustus.

Klik op het rabobank clubkas campagne logo dan komt u op de stempagina, zoek bij plaats > Ruinen op en vervolgens naar Thema >Sport & recreatie.
Op deze pagina staat onze vereniging vermeld en kan er met de code, die U bij uw ledenmagazine heeft ontvangen, uw stem uitbrengen.
U kunt maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 1 op dezelfde vereniging.

Bedankt namens het bestuur!

Jeugdtrainers gezocht!

Voor aankomend seizoen zijn wij als Technische Commissie Jeugd op zoek naar een aantal trainers die onze jongste jeugd training willen geven. Dit doen we dit seizoen op een nieuwe manier, namelijk door middel van een carrousseltraining. Het plaatje hieronder beschrijft en laat zien hoe deze trainingsvorm wordt uitgevoerd. Een belangrijke voordeel voor (beginnende) trainers is dat je samen met minimaal vier andere trainers tegelijkertijd op het veld staat, waardoor je elkaar kan helpen mocht het nodig zijn. Een ander voordeel is dat er wel ruimte is om inspraak te hebben in de oefeningen, maar je hoeft niet elke keer voorbereidingen te doen. Gewoon zorgen dat je op tijd bent, samen met de andere trainers en de coördinator de oefeningen klaar zetten en de training kan beginnen. Ook voor de meer ervaren trainer zit er genoeg uitdaging in de carrousseltrainingen, omdat er per oefening voldoende mogelijkheden zijn om eigen inbreng te hebben en de spelers op een leuke manier naar hoger niveau te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat het niet noodzakelijk is om twee keer per week training te geven, we zijn ook blij met trainers die 1x per week aanwezig zijn.

Trainings Carrousel 1 Klik op afbeelding voor vergroting

Mocht je interesse hebben gekregen en/of vragen hebben, neem dan contact op met de TCJ (Wilfred Hut, Roland Arends, Martijn Hut en Methijn Pinxterhuis). Dit kan persoonlijk maar ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.."

Meer artikelen...