sub-menu

Nieuwe corona regels: toeschouwers weer welkom!

Categorie A senioren

De competities gaan hervat worden met een beperkt inhaalprogramma vanaf 31 januari. De eerste volledige speelronde van de 1ste competitiehelft wordt ingehaald vanaf 7 februari.

Gezien het aantal beschikbare speelmomenten is de druk om een nacompetitie te spelen te groot.

Categorie B veldvoetbal en zaalvoetbal

Alle categorieën in het veldvoetbal (senioren, junioren en pupillen) gaan aankomend weekend 29/30 januari starten met het reguliere programma, zaalvoetbal vanaf 31 januari. De speeldagenkalender blijft voor deze categorie ongewijzigd.

Coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters en publiek van 18 jaar en ouder, met uitzondering van mensen die functioneel aanwezig moeten zijn zoals trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers:

• Bij de trainingen wordt deze gecontroleerd door de leider en/of trainer.

• In de sporthal voor het zaalvoetbal, zowel voor het trainen als voor wedstrijden.

• In de kleedkamers, toiletten en de kantine.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op:

• Binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.

• Binnenfaciliteiten zoals kleedkamers en de kantine.

Sportkantines

Voor en na de wedstrijden is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en een drankje te drinken in de kantine. Hiervoor gelden wel weer de inmiddels bekende regels:

• 1,5 meter afstand.

• Kantines moeten uiterlijk om 22.00 uur sluiten.

• Een vaste zitplaats is verplicht.

• Bij het verplaatsen in de kantine is een mondkapje verplicht.

• Kantinemedewerkers dienen ook een mondkapje te dragen.

Agenda: Bijzondere algemene ledenvergadering

Bijzondere algemene ledenvergadering:         10 januari 2022

Plaats:                                                            Online

Aanvang:                                                        19.00 uur

1.       Opening.

2.       Aanmelden voor de vergadering.

2.1.         U dient zich aan te melden als u deze vergadering wil bijwonen door
         u dan een link voor deelname.

3.       Bestuursverkiezing.

Het bestuur heeft voor de vacature van voorzitter Estev Beenhakker bereid gevonden om zich kandidaat te stellen. Voor de vacature van penningmeester is het bestuur nog bezig met het verkennen van mogelijkheden.

Eventuele tegenkandidaten kunnen tot aanvang van de vergadering worden aangemeld, mits deze tegenkandidaatstelling wordt gesteund door tenminste 10 leden.

Mogelijke portefeuilleverdeling binnen het bestuur wordt dan als volgt:

Voorzitter:                                    E. Beenhakker

Secretaris:                                    H. Wittink

Penningmeester:                           Vacant

Wedstrijdsecretaris:                      J. de Vries

Jeugdzaken:                                 R. Leuninge

Ledenadministratie:                      I. de Blecourt

Sponsoring / media:                     F. Tissingh
Kantinezaken:                     G. Slagter
TCS en Bouwcommissie                J. Lunenborg

4.       Rondvraag.

5.       Sluiting.

Trainer V.V. Ruinen verlengt en gaat voor zijn tweede jaar

V.V. Ruinen – Afgelopen week heeft de huidige trainer van V.V. Ruinen, Bart Ester zijn contract met voor het seizoen 2022-2023 verlengd.

Afgelopen week is Bart dit met het bestuur en de TCS overeengekomen. De trainer is nu bezig aan het eerste seizoen bij onze club. Van beide kanten bevalt de samenwerking goed getuige de contractverlenging voor het tweede seizoen.

Hoofdbestuur V.V. Ruinen

bart

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2021-2022 afgelast

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2021-2022 afgelast.

Helaas hebben we moeten besluiten het kerstzaalvoetbaltoernooi ook dit jaar af te lassen. De op dit moment geldende maatregelen, de vooruitzichten en alle onzekerheden daaromheen maken het onmogelijk om een toernooi te organiseren zoals wij dat graag zien.

Wij hopen dat we volgend jaar elkaar weer zien tijdens het kerstzaalvoetbaltoernooi in een volle sporthal De Marse.

Commissie Kerstzaalvoetbaltoernooi,

Jan, Rini, Henk, Roelof, Dirk Jan, Geert en Bas