sub-menu

Zondag 6 januari nieuwjaarsreceptie V.V. Ruinen

Het bestuur van de V.V. Ruinen nodigt haar leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondagmiddag 6 januari van 14:00 t/m 18:00 uur.
Onder het genot van een hapje en een drankje., zal One for All (Jan Mulder) de achtergrondmuziek verzorgen.

Knipsel 6

Trainer selectie verlengt en gaat voor zijn tweede jaar

Afgelopen week heeft Johnny Wassenaar zijn contract voor het seizoen 2019-2020 verlengd.

Afgelopen week is Johnny dit met het bestuur overeengekomen. De trainer is nu bezig aan het eerste seizoen bij de club.
Van beide kanten bevalt de samenwerking getuige de contractverlenging voor het tweede seizoen.
Ook de assistent trainer (Martijn Hut) en de leiders (Henk Joosten en Tiemen Stegeman) vullen de technische staf van de selectie volgend seizoen weer aan.

Knipsel 5

Jo-12 Kampioen

Onder toeziend oog van veel publiek pakte Jo-12 afgelopen zaterdag het kampioenschap door na een spannende wedstrijd met 5-3 te winnen van Wijster.
Gefeliciteerd !
 

!Knipsel 11

2 december Ruinen – Musselkanaal (2-0) 3-2

Een gunstig verlopende kennismaking met Musselkanaal was voor Ruinen van belang, want bij een eventueel verlies zou Ruinen op een gedeelde laatste plaats met deze Groningers komen. Na de met 3-1 verloren wedstrijd van vorige week in Sleen tegen de nummer laatst werd het deze dag dus opnieuw een strijd tegen de rode lantaarndrager.
In een sombere ambiance met lichte regen moest Ruinen het ditmaal stellen zonder de geblesseerde vaste basisspeler Elmar van Belkum, maar maakte Rody Lunenborg gelukkig zijn rentree na 4 wedstrijden absentie. 
Terwijl de gasten zonder iets voor de goal te forceren direct de toon gingen zetten op de kant van Ruinen, gelukte het de gastheren nimmer om tijdens de beginfase tot een wezenlijke aanval te komen. Het was voor Ruinen voornamelijk tegenhouden, wat Thijs Lubbinge in de 13e minuut met een gele kaart demonstreerde. De thuisploeg moest het voor een ommekeer klaarblijkelijk hebben van een dood spelmoment, dat in de 17e minuut leidde tot de eerste scoringsmogelijkheid.

Lees meer

Meer artikelen...