sub-menu

250 ste wedstrijd voor Methijn Pinxterhuis

Methijn speelde afgelopen zondag tegen Old Forward zijn 251 ste wedstrijd voor de VV Ruinen, zijn 250 ste wedstrijd was uit tegen Balkbrug.
Uit handen van voorzitter Bert Mulder en namens de supporters vereniging kreeg Methijn een bos bloemen met een cadeaubon.
Methijn gefeliciteerd en bedankt voor je inzet.

Methijn Pinksterhuis 1  Methijn Pinksterhuis

Ruinen – Old Forward (2-0) 2-2

Hoewel de weergoden de wedstrijd zo goed als onmogelijk hadden gemaakt, ging op 18 maart de 3de competitiewedstrijd van 2018 bij een gevoelstemperatuur van -10 graden Celsius (windkracht 5 bij slechts  1 graad in de plus) voor een kleine honderdtal hondstrouwe supporters (80 stuks om exact te zijn) toch gewoon door. Ruinen had de uitwedstrijd in Wilhelminaoord al gewonnen (1-2) en de zege in Ruinen leek ook heel erg lang voor het grijpen.

Lees meer

De inschrijvingen voor Schalke auf Tournee zijn geopend. Ben jij erbij?

Schalke

Beste spelers en ouders van vv Ruinen,

VV Ruinen wordt op 23 en 24 oktober2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga je één dag trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Er zijn slechts 30 plekken beschikbaaren hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden-tour/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldag.

Lees meer

Samen in actie voor sportpark ‘De Baete’

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en donateurs,
Wij vragen jullie om samen met VV Ruinen een grote uitdaging aan te gaan: het opknappen van sportpark ‘De Baete’. Het sportpark waar VV Ruinen traint en haar wedstrijden speelt, kan wel een opknapbeurt gebruiken. We willen het sportpark in 2018 graag voorzien van nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld en de kleedkamers en kantine aanpakken.

Hulp
Om dit mogelijk te maken vragen we jullie hulp en inzet bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast vragen we de jeugd- en seniorenteams om inzamelingsacties te organiseren. Jullie worden hierover binnenkort benaderd door leden van het (jeugd)bestuur.

Verenigingsdag
De vereniging houdt op zaterdag 23 juni 2018 een verenigingsdag: een dag met onder andere een veiling, sponsorloop voor de jeugd en als afsluiter een feest met ‘De Wethouders’. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

Veiling kavels

Vragen

Heb je vragen over deze actie, dan kun je contact opnemen met één van onze (jeugd)bestuursleden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Namens de V.V. Ruinen,    

Bert Mulder
Voorzitter v.v. RuinenMeer artikelen...