sub-menu

Ledenvoordeel

Omdat vv Ruinen een partnervereniging van FC Groningen is, kun je tegen een gereduceerd tarief kaarten aanschaffen via deze website. Via de button bestellen kun je een bestelling plaatsen van €10,00 per kaart. De kaartenactie is alleen voor de geselecteerde wedstrijden beschikbaar en exclusief voor leden van vv Ruinen.

Een unieke kans om samen met jouw voetbalvrienden live Eredivisie te bekijken in het Noordlease Stadion.

250 ste wedstrijd voor Jurjen Kleiker.

Jurjen speelde afgelopen zondag tegen Wacker zijn 251 ste wedstrijd voor de VV Ruinen, zijn 250 ste wedstrijd was uit tegen Pesse.
Uit handen van voorzitter Bert Mulder en namens de supporters vereniging kreeg Jurjen een bos bloemen met een cadeaubon overhandigd.
Jurjen gefeliciteerd en bedankt voor je inzet.

IMG 20180128 WA0004  IMG 20180128 WA0003

Johnny Wassenaar komend seizoen nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

Johnny Wassenaar uit Ruinerwold wordt vanaf seizoen 2018/2019 de nieuwe hoofdtrainer van V.V. Ruinen.
De selectiecommissie is van mening in Johnny Wassenaar een goede opvolger te hebben gevonden voor Philippe Karhof, die na drie seizoenen onze club gaat verlaten.
De 38-jarige Johnny komt over van V.V. Jubbega, uitkomend in de 3e klasse Noord D, waar hij bezig is met zijn derde seizoen als hoofdtrainer.
Daarvoor was hij onder andere trainer bij de Voetbalschool Noord en V.V. Zandhuizen.
Naast actief te zijn binnen de voetbalwereld, is hijwerkzaam als docent op het Stad & Esch te Meppel.

Het bestuur en de technische commissie senioren (TCS) wensen Johnny veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Kom jij ook sporten bij Primalife

In de winterperiode biedt Primalife voor de jeugd een fitnessprogramma aan zodat zij hun conditie op peil kunnen houden.

Meer artikelen...