sub-menu

4 x 4 toernooi

Voor onze jeugdleden JO-6 t/m JO-12 konden we na een lange tijd eindelijk weer een activiteit organiseren!

⚽️ 4 x 4 toernooi ⚽️

4x4
De winnaars waren:

🏆Koen Van Der Wal (JO-6)
🏆Bas Van Dijk (JO-7)
🏆Twan Speelman (JO-8)
🏆Tom Van Dijk (JO-9)
🏆Thomas Westenbrink (JO-10)
🏆Daniek Bruins (JO-11)
🏆Jurjen Schutten (JO-12)

Bart Ester nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

Het bestuur van V.V. Ruinen meldt met trots een opvolger te hebben gevonden voor de vertrekkende Tino Slagter. Met ingang van het komend seizoen treedt de 53-jarige Bart Ester aan als hoofdtrainer.

Bart is afkomstig uit Zwolle en getrouwd met Diana. Samen hebben zij twee kinderen, zoon Sven van 25 en dochter Irsa van 22. Een echt voetbalgezin. In het dagelijkse leven is Bart adviseur bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) bij een technische groothandel. Bart is al 45 jaar lid van zijn Zwolsche Boys, In het verleden gevoetbald op diverse niveaus binnen de club en diverse functies vervuld. Na twee gesprekken met respectievelijk bestuurs- en TC leden en een delegatie van de spelersraad zijn beide partijen overeengekomen dat er genoeg aanknopingspunten zijn voor een mooie samenwerking. Door o.a. de ervaring bij diverse zogenaamde dorpsverenigingen is Bart ook erg enthousiast over V.V. Ruinen. Hij ziet zichzelf dan ook niet alleen als hoofdtrainer, maar zal ook bij de andere disciplines binnen de club zijn betrokkenheid tonen.

Bart is de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer geweest bij Zwolsche Boys, uitkomend in de derde klasse, in het verleden is hij hier al eerder 3 seizoenen hoofdtrainer geweest. Daarnaast is Bart als trainer, tevens 3 seizoenen, actief geweest bij onder andere SVVN, Avereest en Wilsum.

Tevens kan het bestuur melden dat bijna de gehele staf van de eerste selectie voor volgend seizoen doorgaat. We zoeken nog een tweede leider voor de eerste selectie. Ook de gehele staf van zowel de tweede selectie als Vrouwen 1 gaat volgend seizoen door.

Het bestuur, de technische commissie en de spelersraad wensen Bart veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en rekenen op een prettige samenwerking.

Een mijlpaal voor onze vereniging: Raspaard 2020

Voor de gezamelijke realisatie van kunstgrasvelden in Ruinen, de Wijk en Ruinerwold hebben de verenigingen VV Ruinen, VV Wacker en VV Ruinerwold de wisselbokaal het Raspaard mogen ontvangen.

Bekijk de video van de uitreiking met burgemeester Roger de Groot op Youtube

Dit jaar is er geen nieuwsjaarborrel

Beste leden, donateurs, sponsoren en alle mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Dit jaar is er geen nieuwsjaarborrel. De reden zal bij iedereen wel bekend zijn. We leven in een bijzondere tijd.

We houden hoop dat er dit seizoen nog vertier komt op de velden. Reuring langs de lijnen en de gezelligheid in de kantine.

We gaan het jaar in van ons 90-jarige bestaan en daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Groots zal het niet gevierd worden maar we zijn wel toe aan feestje op welke manier dan ook.
We laten 2020 achter ons en kijken vol verwachting vooruit.

Wij wensen jullie een gelukkig en sportief, maar vooral een gezond 2021 toe!

Het bestuur V.V. Ruinen

Geef je mening

Beste leden en vrijwilligers van VV Ruinen,

Via de mail hebben jullie een uitnodiging ontvangen voor een online enquête, deze enquête is gemaakt door Reinold Nooitgedagt & Thomas Benard.

Zij zijn eerstejaars studenten van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool, instituut voor sportstudies te Groningen.

Jullie kennen Thomas Benard wellicht al als speler van het derde elftal en als voormalig trainer van de jeugd.

Zij werken op dit moment aan een organisatieadvies voor V.V. Ruinen. Zij zouden het daarom op prijs stellen als deze vragenlijst willen invullen.

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=547947

Namens Reinold Nooitgedagt & Thomas Benard alvast bedankt!

Meer artikelen...