sub-menu

Gebruik velden sportpark de Beate.

Door de versoepeling van de coronamaatregelen is het toegestaan dat er weer gevoetbald mag worden op de velden.

Vanwege het doorzaaien van de velden mag dit echter alleen op het kunstgrasveld en het stukje veld achter veld 2.

Kunstgrasbord
Wij verzoeken een ieder, bij het gebruik van het kunstgrasveld zich te houden aan de regels (zie borden kunstgrasveld) en de velden schoon te houden!

Bestuur V.V. Ruinen

Afscheid verzorgsters en spelers

Vrijdag 19 juni hebben we stilgestaan bij het afscheid van onze twee verzorgsters en van twee spelers
van het eerste elftal onder genot van een drankje.

20200619 202336

Rosan Brand en Daniek van Laar stoppen beiden als verzorgster bij de vereniging. Voor Rosan is het niet
meer te combineren vanwege haar werk en studie, voor Daniek is het niet meer haalbaar
om iedere week vanuit Groningen naar Ruinen te reizen. We bedanken beide dames voor hun inzet!

20200619 202204

Alwin Dietz en Methijn Pinxterhuis hebben beiden aangegeven te stoppen met voetballen vanwege blessureleed. We bedanken ze voor hun inzet van de afgelopen jaren, beide mogen terugkijken op een mooie carrière bij onze vereniging! Alwin blijft betrokken bij de vereniging, volgend seizoen zal hij actief zijn als leider bij het eerste elftal. Methijn kon helaas niet aanwezig zijn bij het afscheid, hem zal nog een bos bloemen bezorgd worden.

Bestuur V.V. Ruinen

Vacature: VV Ruinen zoekt trainer voor seizoen 2020-2021

Een enthousiaste trainer voor JO17-1

Wat verwachten wij van jou:
·         De verzorging van twee trainingen per week
·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen
·         Je bent in bezit van minimaal een TC III diploma of UEFA C of bereid
          hiervoor een opleiding te volgen
·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging
          en de individuele spelers

Wat kun je van ons verwachten:
·         Een leuke groep spelers
·         Uitstekende faciliteiten
·         Een marktconforme/passende vergoeding
·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
·         Mogelijkheid tot uitbreiding van de functie (een rol in de opleiding van jeugd
          of begeleiding van trainers intern)

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 15 juli 2020 door een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de technische commissie Jeugd V.V. Ruinen

Vernieuwde staf bij V.V. Ruinen

Zoals al eerder bekend is gemaakt zal Tino Slagter bij V.V. Ruinen in seizoen 2020/2021 aan de slag gaan als hoofdtrainer van Ruinen 1.

We zijn trots en zeer verheugd nu ook te kunnen vermelden dat de verdere invulling van de technische staf rond is.

Twee verdienstelijke oud-spelers van Ruinen 1 treden toe tot de technische staf. Bram Grob en Alwin Dietz zullen het leiderschap op zich nemen aankomend seizoen.

Mart Kruithof van Prima Life gaat samen met Anita Ros en Jasmijn Steenbergen, die allebei de opleiding tot fysiotherapie volgen, de verzorging van V.V. Ruinen op zich nemen.

Mart is fysiotherapeut en zal ook de hersteltrainingen verzorgen. Anita en Jasmijn gaan beurtelings Ruinen 1 begeleiden.

Dirkjan Bruins is bereid gevonden om ook dit jaar als assistent-scheidsrechter op te treden bij Ruinen 1.

Wij wensen de vernieuwde staf en het team alvast heel veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen!

Het bestuur V.V. Ruinen

Jacob Wildeboer, nieuwe trainer Ruinen Vrouwen 1

In seizoen 2020/2021 zal Jacob Wildeboer de trainer van Ruinen Vrouwen 1 zijn dat opnieuw in de vierde klasse zal uitkomen.
Jacob is geen onbekende bij onze vereniging.
Zo is hij al jaren actief als trainer en/of leider bij de jeugd en speelt hij in Ruinen 35+.

We zijn verheugd dat Jacob de dames van oefenstof gaat voorzien. We wensen hem en het team alvast veel plezier en succes toe!

Het bestuur V.V. Ruinen

Meer artikelen...