sub-menu

Vacature: VV Ruinen zoekt trainer voor seizoen 2020-2021

Een enthousiaste trainer voor JO17-1


Wat verwachten wij van jou:
·         De verzorging van twee trainingen per week
·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen
·         Je bent in bezit van minimaal een TC III diploma of UEFA C of bereid
          hiervoor een opleiding te volgen
·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging
          en de individuele spelers


Wat kun je van ons verwachten:
·         Een leuke groep spelers
·         Uitstekende faciliteiten
·         Een marktconforme/passende vergoeding
·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
·         Mogelijkheid tot uitbreiding van de functie (een rol in de opleiding van jeugd 
          of begeleiding van trainers intern)Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 15 juli 2020 door een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de technische commissie Jeugd V.V. Ruinen

Vernieuwde staf bij V.V. Ruinen

Zoals al eerder bekend is gemaakt zal Tino Slagter bij V.V. Ruinen in seizoen 2020/2021 aan de slag gaan als hoofdtrainer van Ruinen 1.

We zijn trots en zeer verheugd nu ook te kunnen vermelden dat de verdere invulling van de technische staf rond is.

Twee verdienstelijke oud-spelers van Ruinen 1 treden toe tot de technische staf. Bram Grob en Alwin Dietz zullen het leiderschap op zich nemen aankomend seizoen.

Mart Kruithof van Prima Life gaat samen met Anita Ros en Jasmijn Steenbergen, die allebei de opleiding tot fysiotherapie volgen, de verzorging van V.V. Ruinen op zich nemen.

Mart is fysiotherapeut en zal ook de hersteltrainingen verzorgen. Anita en Jasmijn gaan beurtelings Ruinen 1 begeleiden.

Dirkjan Bruins is bereid gevonden om ook dit jaar als assistent-scheidsrechter op te treden bij Ruinen 1.

Wij wensen de vernieuwde staf en het team alvast heel veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen!

Het bestuur V.V. Ruinen

Jacob Wildeboer, nieuwe trainer Ruinen Vrouwen 1

In seizoen 2020/2021 zal Jacob Wildeboer de trainer van Ruinen Vrouwen 1 zijn dat opnieuw in de vierde klasse zal uitkomen.
Jacob is geen onbekende bij onze vereniging.
Zo is hij al jaren actief als trainer en/of leider bij de jeugd en speelt hij in Ruinen 35+.

We zijn verheugd dat Jacob de dames van oefenstof gaat voorzien. We wensen hem en het team alvast veel plezier en succes toe!

Het bestuur V.V. Ruinen

Bestuursleden en voorzitter gezocht!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zinvolle en leerzame tijdsbesteding? Denk en praat je graag mee over de richting die een vereniging op moet gaan? Durf je het initiatief te nemen en ben je besluitvaardig? Dan is een bestuursfunctie bij VVRuinen iets voor jou!

Een leuke manier om meer verbonden te raken met je club.

We zijn op zoek naar betrokken bestuurders. Vrijwilligers die weten dat het niet alleen om voetballen draait maar ook om saamhorigheid, teamgeest en respect voor elkaar, in- en buiten het veld. VVRuinen wil graag dat iedereen, jong en oud, met plezier voetbalt bij een gezonde en sportieve vereniging.

Het bestuur vergadert één keer per maand op maandagavond en bestaat uit negen leden. Een aantal functies komen vacant waaronder die van voorzitter.

Wat zijn je taken als voorzitter:

·         Vertegenwoordigt diverse belangen binnen de club en in het bestuur en
          treedt als zodanig naar buiten
·         Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern
·         Leidt de bestuurs- en ledenvergaderingen
·         Coördineert de bestuurstaken, delegeert op een stimulerende wijze
·         Zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging
·         Onderhoudt contacten met de gemeente en overige samenwerkingspartners
·         Anticipeert op externe ontwikkelingen vanuit het perspectief van de vereniging
·         Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
·         Neemt samen met de andere bestuurders het initiatief om de vereniging organisatorisch, bestuurlijk, financieel en/of sportief op een hoger niveau te brengen

Voel jij je geroepen of heb je interesse in een andere bestuursfunctie? Ben jij bijvoorbeeld creatief en vind je het leuk om social media te beheren? Of ben je goed met cijfers of vind je het juist leuk om zaken te regelen om het spelen mogelijk te maken? Dan is VVRuinen op zoek naar jou!

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bert Mulder, voorzitter VVRuinen (06 51714100) of met één van de andere bestuurders.

v.v. Ruinen hervat jeugdtrainingen

v.v. Ruinen hervat jeugdtrainingen op woensdag 6 mei

De afgelopen dagen is er door onze vrijwilligers en bestuursleden gewerkt aan een plan om de jeugdtrainingen op een verantwoorde wijze te hervatten. We zijn erg blij dat aanstaande woensdag 6 mei de bal weer gaat rollen op het sportpark in Ruinen. Onze jeugdleden, hun ouders/verzorgers en trainers worden hierover vandaag (vrijdag 1 mei) nader geïnformeerd. Via een mail worden de richtlijnen uiteengezet. We roepen iedereen dan ook op zich daar aan te (blijven) houden!

Ook kinderen die geen lid zijn van v.v. Ruinen, nodigen we uit om mee te trainen. We vinden het belangrijk dat, juist in deze tijd, alle kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten. Kinderen die mee willen doen moeten zich van te voren aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen of wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met René Meijer (voorzitter jeugdbestuur) of Wilfred Hut (tcj lid).

19 119 2

Meer artikelen...