sub-menu

Afscheid drie bestuursleden tijdens Algemene Ledevergadering

Algemeneledenvergadering
Afgelopen donderdag 10 december 2020 werd voor het eerst in de geschiedenis de Algemene ledenvergadering online gehouden en hopelijk de laatste keer. Tijdens de vergadering hebben we afscheid genomen. Han en Alfred waren niet fysiek aanwezig (thuis ingelogd). De secretaris heeft Bert de bloemen en een waardebon voor een etentje aangeboden namens de vereniging, deze worden bij Han en Alfred thuis aangeboden. We willen ze hierbij nogmaals hartelijk danken voor de jaren inzet.

Alfred Meekhof (mediazaken)
Alfred heeft in de jeugd altijd gevoetbald. Jeugdleider geweest van sept 2012 tot juni 2017. Sinds sept 2017 bestuurslid.

Han Luning (ledenadministratie, ondersteuning/spiegel van de penningmeester):
Han heeft totaal 29 jaar gevoetbald. Hij is bestuurslid sinds augustus 1998. 22 jaar een stabiel bestuurslid. Han wij hadden jouw na zoveel jaren een ander afscheid uit het bestuur gewenst, wees gerust het komt nog, maar zijn wat dat betreft afhankelijk van corona maatregelen. Dus ergens in 2021. Han blijft nog wel actief als vrijwilliger en heeft een nieuwe carrière, zoals Han dat zelf noemt vlagger bij JO15.

Bert Mulder (voorzitter):
Bert is lang geleden bij de pupillen van V.V. Ruinen begonnen. Voetbal nu nog in Ruinen 6 en af en toe 35+, lager kan ook niet meer. Van 2003 tot en met 2017 jeugdbestuur. Vanaf 2014 in het hoofdbestuurslid, eerst als jeugdzaken en vanaf 2017 als voorzitter. Onder leiding van Bert is er op het park heel veel gebeurt. De omheining rond het hoofdveld vernieuwd, nieuwe vloeren in de kleedkamers, keuken vernieuwd een mooi kunstgrasveld en ook nog een mooie overkapping voor de kantine.

De bovenstaande functies hebben tot nu toe helaas nog geen opvolgers gevonden, wij hopen dat er binnenkort toch mensen denken: 'ik wil wel een functie in het hoofdbestuur vervullen van deze mooie vereniging'.

Geen vervolg aan contract met Tino Slagter na één seizoen.

Helaas voor de vereniging gaat Tino zijn contract voor het volgend seizoen niet verlengen. Spelers, TCS en het bestuur hadden graag het contract nog willen verlengen. Tino heeft bij het bestuur aangegeven dat hij stopt met zondagvoetbal en zich gaat richten op het zaterdagvoetbal.

Wij wensen Tino veel succes met alles wat hij na dit seizoen gaat doen.

COOP Wim van Dijk sponsort jeugd V.V. Ruinen

Maandag 5 oktober jl. heeft Wim van Dijk van Coop in Ruinen nieuwe wedstrijdtenues overhandigd aan de jeugdspelers van V.V. Ruinen.
De komende jaren is Coop hoofdsponsor van alle jeugdteams, van de ‘kabouters’ tot en met de 18-jarigen.
Vanuit de gedachte ‘de jeugd heeft de toekomst’ besteedt V.V. Ruinen veel aandacht aan het goed begeleiden van haar jeugdleden.
Wekelijks zijn vele vrijwilligers aan de slag als trainer of leider om de jeugdspelers het voetbal bij te brengen.
Daarbij staat sportiviteit en plezier centraal.
De sponsoring door Coop Wim van Dijk is een mooie stimulans voor de vereniging en past goed bij de slogan van Coop:

‘Samen maak je ’t verschil’.
Want samen bereik je meer!

VV Ruinen Sponsor foto tbv media 05 10 2020

Jeugdspelers van V.V. Ruinen in de nieuwe tenues van Coop. Links op de foto Wim van Dijk die bloemen in ontvangst neemt van voorzitter Bert Mulder.

RABO CLUB SUPPORT

Wij doen ook mee aan de Rabo Club Support. Bekijk op rabobank.nl/clubsupport hoe je ons kan steunen.

Start stemperiode - 5 oktober

Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.

rabobank club support 2020

Einde stemperiode - 25 oktober

De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk.

Aanscherping maatregelen COVID-19

Gisteren is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er extra maatregelen zijn
ingesteld omtrent het COVID-19 virus.

Hierin wordt helaas ook de sportsector getroffen, waardoor de volgende maatregelen
per ommegaande van kracht zijn geworden bij v.v. Ruinen:

-          Kijken bij een training is niet meer toegestaan.
           Wanneer u uw kind naar training brengt dient u het sportveld te verlaten bij
           aanvang van de training en komt u aan het einde van de training weer terug.

-          Kijken bij wedstrijden is niet meer toegestaan.
           Wanneer u uw kind komt brengen, kunt u uw kind overdragen aan
           de trainers en leiders en dient u het sportpark te verlaten.
           Bent u chauffeur naar een uitwedstrijd van een van onze teams?
           Dan valt u onder de begeleiding van het elftal en mag u bij de wedstrijd blijven kijken.
           Wel dient dan 1,5 meter afstand gehouden te worden.

-          De kantine is gesloten tijdens alle sportactiviteiten.

-          De eerder aangekondigde maatregelen blijven van kracht.

Voor vragen kunt u zich wenden tot het bestuur door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij hopen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord te kunnen sturen.

Meer artikelen...