sub-menu

v.v. Ruinen neemt afscheid van Tino Slagter

Zoals al bekend is heeft Tino Slagter zijn contract niet verlengd en gaat hij volgend seizoen bij ACV uit Assen aan de slag, hij wordt daar trainer van de JO23. Vrijdag was de laatste training van de selectie na een heel vreemd seizoen. We hebben afscheid genomen van Tino door hem een bos bloemen namens de vereniging aan te bieden. We wensen Tino heel veel succes in de toekomst.

V.V. Ruinen bestaat 90 jaar!

Op 13 mei 2021 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging is opgericht. Destijds onder de naam N.O.A.D. (Nooit Opgeven Altijd Doorgaan) met 12 leden. Het voetballen werd steeds populairder en naast N.O.A.D. werden ook andere clubs in Ruinen opgericht. R.A.C. (Ruiner Adspirantenclub) en Ruiner Boys. In Ansen werd gevoetbald onder de naam V.I.O.S. (Vooruitgang is ons streven).

Op 1 november 1941 zijn deze clubs samen verder gegaan onder de naam V.V. Ruinen.

V.V. Ruinen is een gezellige club met ruim 300 leden en kent vele betrokken vrijwilligers. Het sportpark De Baete bestaat uit een kantine met een overdekt terras en naast twee grasvelden is er ook een kunstgrasveld. Het sportpark ligt er prachtig bij wat vooral te danken is aan de inzet van de vrijwilligers. Het is dan ook jammer dat er dit seizoen, het jaar van het 90-jarige bestaan, er nauwelijks gebruik van gemaakt kan worden. Corona gooit roet in het eten. Geen reuring langs de lijnen en geen gezelligheid in de kantine. Het is niet anders, gezondheid gaat voor. Het is te hopen dat volgend seizoen er weer volop gevoetbald kan worden. Dan komen de feestjes ook vanzelf.

Nieuwe planning: onderlinge wedstrijden jeugd V.V. Ruinen

Vanaf zaterdag 20 maart organiseren de TCJ/jeugdbestuur onderlinge wedstrijden/toernooivormen voor de jeugd.

Er is een planning gemaakt voor de komende 4 weken. Hiermee hopen we het gemis van wedstrijden op zaterdag iets te verlichten. 

Datum Tijd Teams Speelvorm Veld  Spelbegeleider
           
8 mei 2021   Geen wedstrijden Geen wedstrijden Geen wedstrijden Geen wedstrijden 
           
15 mei 2021 10:00 JO13 en JO15 Wedstrijd gemengd 11:11 of 10:10  Groot veld/ 16 tot 16 Club scheidsrechter
15 mei 2021 10:30 JO17 -  Spelers selectie t/m 27 jaar Wedstrijd gemengd 11:11 of 10:10  Groot veld  Club scheidsrechter
15 mei 2021 09:00 JO9 en J010 Wedstrijd gemengd 8:8  Afmeting competitie Begeleiding teams
15 mei 2021 09:00 JO11 en J012 Wedstrijd gemengd 8:8  Afmeting competitie Begeleiding teams
           
           
22 mei 2021 10:15 JO7 en JO8 Wedstrijd gemengd 6:6  Afmeting competitie Begeleiding teams
22 mei 2021 09:00 JO10 en JO11 Wedstrijd gemengd 8:8  Afmeting competitie Begeleiding teams
22 mei 2021 10:00 JO12 en JO13 Wedstrijd gemengd 11:11 of 10:10  Groot veld/ 16 tot 16 Clubscheidsrechter
           
           
29-mei-21 09:30 J08 en JO9 Wedstrijd gemengd 6:6  Afmeting competitie Begeleiding teams
29-mei-21 10:30 JO15 en JO17 Wedstrijd gemengd 11:11 of 10:10  Groot veld Clubscheidsrechter

Nog even in het kort;

Voor de wedstrijden op het grote veld (JO12 tot en met JO17) worden scheidsrechters geregeld vanuit de club. Voor de jongere jeugd en tijdens de toernooivormen vragen we de trainers/leiders dit zelf op te pakken in samenwerking met jeugdbestuur en TCJ.

Belangrijk is om de bestaande coronamaatregelen in acht te nemen. Helaas is het nog niet toegestaan voor ouders (met uitzondering van ouders die trainer of leider zijn) om te komen kijken bij deze wedstrijden/toernooivormen op de zaterdagen.

Omkleden en douchen moet ook thuis.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de leden van het jeugdbestuur en tcj van de V.V. Ruinen

We wensen iedereen naast de trainingen veel voetbalplezier op deze zaterdagen.

4 x 4 toernooi

Voor onze jeugdleden JO-6 t/m JO-12 konden we na een lange tijd eindelijk weer een activiteit organiseren!

⚽️ 4 x 4 toernooi ⚽️

4x4
De winnaars waren:

🏆Koen Van Der Wal (JO-6)
🏆Bas Van Dijk (JO-7)
🏆Twan Speelman (JO-8)
🏆Tom Van Dijk (JO-9)
🏆Thomas Westenbrink (JO-10)
🏆Daniek Bruins (JO-11)
🏆Jurjen Schutten (JO-12)

Bart Ester nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

Het bestuur van V.V. Ruinen meldt met trots een opvolger te hebben gevonden voor de vertrekkende Tino Slagter. Met ingang van het komend seizoen treedt de 53-jarige Bart Ester aan als hoofdtrainer. 

Bart is afkomstig uit Zwolle en getrouwd met Diana. Samen hebben zij twee kinderen, zoon Sven van 25 en dochter Irsa van 22. Een echt voetbalgezin. In het dagelijkse leven is Bart adviseur bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) bij een technische groothandel. Bart is al 45 jaar lid van zijn Zwolsche Boys, In het verleden gevoetbald op diverse niveaus binnen de club en diverse functies vervuld. Na twee gesprekken met respectievelijk bestuurs- en TC leden en een delegatie van de spelersraad zijn beide partijen overeengekomen dat er genoeg aanknopingspunten zijn voor een mooie samenwerking. Door o.a. de ervaring bij diverse zogenaamde dorpsverenigingen is Bart ook erg enthousiast over V.V. Ruinen. Hij ziet zichzelf dan ook niet alleen als hoofdtrainer, maar zal ook bij de andere disciplines binnen de club zijn betrokkenheid tonen.

Bart is de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer geweest bij Zwolsche Boys, uitkomend in de derde klasse, in het verleden is hij hier al eerder 3 seizoenen hoofdtrainer geweest. Daarnaast is Bart als trainer, tevens 3 seizoenen, actief geweest bij onder andere SVVN, Avereest en Wilsum.

Tevens kan het bestuur melden dat bijna de gehele staf van de eerste selectie voor volgend seizoen doorgaat. We zoeken nog een tweede leider voor de eerste selectie. Ook de gehele staf van zowel de tweede selectie als Vrouwen 1 gaat volgend seizoen door.

Het bestuur, de technische commissie en de spelersraad wensen Bart veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en rekenen op een prettige samenwerking.

Meer artikelen...