sub-menu

Een mijlpaal voor onze vereniging: Raspaard 2020

Voor de gezamelijke realisatie van kunstgrasvelden in Ruinen, de Wijk en Ruinerwold hebben de verenigingen VV Ruinen, VV Wacker en VV Ruinerwold de wisselbokaal het Raspaard mogen ontvangen.

Bekijk de video van de uitreiking met burgemeester Roger de Groot op Youtube

Dit jaar is er geen nieuwsjaarborrel

Beste leden, donateurs, sponsoren en alle mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.


Dit jaar is er geen nieuwsjaarborrel. De reden zal bij iedereen wel bekend zijn. We leven in een bijzondere tijd.


We houden hoop dat er dit seizoen nog vertier komt op de velden. Reuring langs de lijnen en de gezelligheid in de kantine.


We gaan het jaar in van ons 90-jarige bestaan en daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Groots zal het niet gevierd worden maar we zijn wel toe aan feestje op welke manier dan ook.
We laten 2020 achter ons en kijken vol verwachting vooruit.


Wij wensen jullie een gelukkig en sportief, maar vooral een gezond 2021 toe!


Het bestuur V.V. Ruinen

Geef je mening

Beste leden en vrijwilligers van VV Ruinen,

Via de mail hebben jullie een uitnodiging ontvangen voor een online enquête, deze enquête is gemaakt door Reinold Nooitgedagt & Thomas Benard. 

Zij zijn eerstejaars studenten van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool, instituut voor sportstudies te Groningen.

Jullie kennen Thomas Benard wellicht al als speler van het derde elftal en als voormalig trainer van de jeugd. 

Zij werken op dit moment aan een organisatieadvies voor V.V. Ruinen. Zij zouden het daarom op prijs stellen als deze vragenlijst willen invullen.

Link naar de enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=547947


Namens Reinold Nooitgedagt & Thomas Benard alvast bedankt!

Dr. Hovingbeker voor Judith ter Bork

Judith drHoving Klein

Er zijn net als andere jaren verschillende namen de revue gepasseerd, maar wij kwamen toch snel uit op een persoon die al vele jaren veel werk voor de vereniging gedaan heeft en nog steeds doet. Een doener, recht door zee, maar goed doordacht, iemand met uitstraling en de verantwoordelijkheid neemt.

De persoon waarover wij het hebben, was spelend lid van 2005 tot 2017. Even een tijdje niet gespeeld, maar nu sinds januari 2020 weer spelend lid.

In 2000 gestart als scheidsrechter jeugd, vanaf 2013 scheidsrechter senioren, mei 2013 het bondsdiploma BOS veld met kwalificatie Praktijkbegeleider van topklasse D-Pupillen tot en met 3e klasse.

Judith ter Bork wij hopen jouw nog jaren als vrijwilliger bij de vereniging te houden, dank voor wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt.

Afscheid drie bestuursleden tijdens Algemene Ledevergadering

Algemeneledenvergadering
Afgelopen donderdag 10 december 2020 werd voor het eerst in de geschiedenis de Algemene ledenvergadering online gehouden en hopelijk de laatste keer. Tijdens de vergadering hebben we afscheid genomen. Han en Alfred waren niet fysiek aanwezig (thuis ingelogd). De secretaris heeft Bert de bloemen en een waardebon voor een etentje aangeboden namens de vereniging, deze worden bij Han en Alfred thuis aangeboden. We willen ze hierbij nogmaals hartelijk danken voor de jaren inzet.

Alfred Meekhof (mediazaken)
Alfred heeft in de jeugd altijd gevoetbald. Jeugdleider geweest van sept 2012 tot juni 2017. Sinds sept 2017 bestuurslid.

Han Luning (ledenadministratie, ondersteuning/spiegel van de penningmeester):
Han heeft totaal 29 jaar gevoetbald. Hij is bestuurslid sinds augustus 1998. 22 jaar een stabiel bestuurslid. Han wij hadden jouw na zoveel jaren een ander afscheid uit het bestuur gewenst, wees gerust het komt nog, maar zijn wat dat betreft afhankelijk van corona maatregelen. Dus ergens in 2021. Han blijft nog wel actief als vrijwilliger en heeft een nieuwe carrière, zoals Han dat zelf noemt vlagger bij JO15.

Bert Mulder (voorzitter):
Bert is lang geleden bij de pupillen van V.V. Ruinen begonnen. Voetbal nu nog in Ruinen 6 en af en toe 35+, lager kan ook niet meer. Van 2003 tot en met 2017 jeugdbestuur. Vanaf 2014 in het hoofdbestuurslid, eerst als jeugdzaken en vanaf 2017 als voorzitter. Onder leiding van Bert is er op het park heel veel gebeurt. De omheining rond het hoofdveld vernieuwd, nieuwe vloeren in de kleedkamers, keuken vernieuwd een mooi kunstgrasveld en ook nog een mooie overkapping voor de kantine.

De bovenstaande functies hebben tot nu toe helaas nog geen opvolgers gevonden, wij hopen dat er binnenkort toch mensen denken: 'ik wil wel een functie in het hoofdbestuur vervullen van deze mooie vereniging'.

Meer artikelen...