sub-menu

TEGENSLAGEN VERLICHTING KUNSTGRASVELD

Helaas bleek bij het aansluiten van de nieuwe verlichting dat de meterkast niet meer voldoet aan de huidige eisen. Het bovenste gedeelte van de meterkast moet compleet vervangen worden (dit wordt aankomende week gerealiseerd door Intechneau). Tevens moet de hoofdzekering worden verzwaard, het is nu niet mogelijk om alle verlichting gelijktijdig aan te zetten (hiervoor is de aanvraag gedaan bij Enexis).

Intechneau, Enexis en het bestuur werken er hard aan om dit zo spoedig mogelijk opgelost te krijgen. Tevens wordt bekeken of het mogelijk is om tijdelijk een gedeelte uit te schakelen, zodat de verlichting van het kunstgras gebruikt kan worden.

Het hoofdbestuur

4x4 zaal toernooi 2020

JO-8, JO-9, JO-10, JO-11 speelden het 4×4 toernooi in de zaal op zondag 2-02-2020

4x4 JO8
De winnaars:
Thom Beenhakker, Noa Hut, Silvijn Van Gelderen en Jurjen Schutten.

JO-12, JO-13 en JO-15 speelden het 4x4 toernooi in de zaal op zondag 09-02-2020

4x4 JO13

De winnaars:
🏆Jens Echten
🏆Aniek de Kam
🏆Jan Jaap Santing

Gefeliciteerd toppers! 🎉🎉🎉

Wij willen de spelers en supporters bedanken voor hun aanwezigheid👍

Voetbalvereniging Ruinen zoekt met ingang van het seizoen 2020 – 2021:

Een enthousiaste trainer voor v.v. Ruinen Vrouwen 1

Het eerste vrouwenteam is op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team beter kan maken, tactisch en technisch goed onderlegd is, over leiderschapskwaliteiten bezit en communicatief vaardig is.

Wat verwachten wij van jou?

- Ervaring in het coachen en begeleiden van bij voorkeur een dameselftal
- Het verzorgen van trainingen op de dinsdag- en donderdagavond
- Het coachen en begeleiden van het elftal bij alle wedstrijden
- Het bewaken van een goede balans tussen plezier en prestaties
- Goede organisatorische vaardigheden is een pré

Wat bieden wij?

- Een leuk en hecht team met voldoende mogelijkheden tot groei
- Een stabiele en goed georganiseerde vereniging
- Uitstekende faciliteiten
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken door voor vrijdag 21 februari 2020 een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. dhr. HH Wittink.

Nieuwe trainer jo19 stelt zich voor

Beste leden van vv Ruinen,

Sinds kort mag ik, Sander van de Lustgraaf (45), mij de nieuwe jeugdtrainer van vv Ruinen JO 19 noemen.

IMG 20200119 174928

Met veel plezier geef ik vanaf 1992 al training aan verschillende categorieën, zowel jeugd als senioren. Begin dit jaar zag ik dat vv Ruinen een jeugdtrainer zocht waarop ik gesolliciteerd heb. Na een fijn gesprek te hebben gevoerd, met Wilfred Hut (TCJ), Sander Giethoorn (TCS) , Bert Mulder (voorzitter) zijn we tot overeenstemming gekomen om een samenwerking op te starten. Ik zal mijn eerste training dinsdag 21 januari om 19.30uur voor vv Ruinen geven.

In 1996 ben ik in het Noorden komen wonen en heb ik zowel gevoetbald als getraind bij vv Hoogeveen. Daarna als voetballer en als jeugdtrainer bij vv Noordscheschut. Overige verenigingen die ik heb getraind zijn; jeugd FC Emmen, jeugd ACV, senioren FC Amboina, senioren cvv CSVC, voor mijn KNVB diploma ook stagetrainingen gegeven bij BV Veendam, en de afgelopen periode zowel jeugd als senioren van vv Achilles 1894. Voor het voetbalseizoen 2020-2021 ben ik aangesteld als hoofdtrainer bij SC Lutten, 3de klasse zaterdag, waar ik ook heel erg naar uitkijk!

Ik ben werkzaam als ambulant begeleider in de hulpverlening en woon in Assen met mijn gezin. Mijn hobbytijd gaat op aan voetbal (voorbereidingen, voetbalkijken etc)

De jeugd van vv Ruinen is volop in ontwikkeling. Verschillende teams zijn ingedeeld in andere klasse, zo ook vv Ruinen JO19. Ik denk dat we een pittige tweede voetbalseizoen tegemoet gaan en in het bijzonder een zware 1e klasse. Sportiviteit staat uiteraard voorop maar we gaan gezond onze grenzen verleggen!

Tot op de velden,

Sander

Tino Slagter nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

tino 1

Tino Slagter uit Bovensmilde wordt vanaf het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van V.V. Ruinen.
Hiermee volgt hij Johnny Wassenaar op die aan het eind van het huidige seizoen onze club gaat verlaten.
De 49 jarige Tino Slagter is momenteel hoofdtrainer bij V.V. Bakkeveen, uitkomend in de vierde klasse en daarnaast trainer van de JO17-1 bij ACV, welke uitkomen in de derde divisie.
Het bestuur, technische commissie en de spelersraad wensen Tino veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en rekenen op een prettige samenwerking.

Meer artikelen...