Trainer V.V. Ruinen verlengt en gaat voor zijn tweede jaar

V.V. Ruinen – Afgelopen week heeft de huidige trainer van V.V. Ruinen, Bart Ester zijn contract met voor het seizoen 2022-2023 verlengd.

Afgelopen week is Bart dit met het bestuur en de TCS overeengekomen. De trainer is nu bezig aan het eerste seizoen bij onze club. Van beide kanten bevalt de samenwerking goed getuige de contractverlenging voor het tweede seizoen.

Hoofdbestuur V.V. Ruinen

bart

Portie teambuilding voor Ruinen 1

Het eerste elftal van vv Ruinen heeft het voetballoze weekend aardig weten in te vullen voor een mooi portie teambuilding. Vrijdagavond was het 1e teamuitje van dit seizoen een feit. Vanuit ”de Poort van Ruinen” werd een “GPS” tocht georganiseerd met de nodige opdrachten en alcoholische versnaperingen onderweg, in en om Ruinen.

Een erg geslaagde avond !

De zaterdag werd benut om uit te brakken en de nodige rust te pakken om goed voor te bereiden op de sportactiviteit van zondagmiddag.

De Zwolse kickbokser Arjan van Heuven heeft de selectie voorzien van de nodige (kick)boks technieken. Vol Spirit, enthousiasme en plezier werd dit uitgevoerd door de selectie.

teamuitje1

Agenda Algemene ledenvergadering 26 oktober 2021

Algemene ledenvergadering:    dinsdag 26 oktober 2021

Plaats:                                      Kantine V.V. Ruinen

Aanvang:                                  20.00 uur

1.      Opening.

2.      Ingekomen stukken en mededelingen.

2.1.     Gebiedsvisie omgeving De Baete.

3.      Notulen algemene ledenvergadering d.d. vrijdag 10 december 2020.1

4.      Jaarverslag secretaris en jeugdsecretaris.1

5.      Financieel verslag penningmeester.2

6.      Verslag kascommissie (Jan Lubbinge jr en Jostein Borrel).

7.      Verkiezing kascommissie (aftredend Jan Lubbinge jr).

8.      Vaststellen contributie.

9.      Vaststellen begroting 2021 / 2022.

10.   Club van 100 en supportersvereniging.

11.   Sponsorcommissie

12.   Pauze.

13. Bestuursverkiezing.

Aftredend en niet herkiesbaar:
Arnold Klomp
Gina van Laar

Het bestuur heeft voor de vacatures van bovenstaande bestuursleden de volgende mensen bereid gevonden zich als kandidaat beschikbaar te stellen:
Frank Tissingh, Iris de Blecourt en Jantinus de Vries.

Eventuele tegenkandidaten kunnen tot aanvang van de vergadering worden aangemeld, mits deze tegenkandidaatstelling wordt gesteund door tenminste 10 leden.

Mogelijke portefeuilleverdeling binnen het bestuur wordt dan als volgt:

Voorzitter:                                Vacant
Secretaris:                                H. Wittink
Penningmeester:                      Vacant
Wedstrijdsecretaris:                  Vacant
Jeugdzaken:                             R. Leuninge
Ledenadministratie:                  I. de Blecourt
Sponsoring / media:                 F. Tissingh
Kantinezaken:                          G. Slagter
TCS en Bouwcommissie            J. Lunenborg
Bouwcommissie                        J. de Vries

Voor de vertrekkende bestuursleden hebben wij helaas nog geen vervangers kunnen vinden. Gegadigden kunnen zich alsnog melden bij het bestuur of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

14.   Uitreiking Dr. Hoving beker.

15.   Vrijwilligers.

16.   Rondvraag.

17.   Sluiting.

Het financieel jaarverslag verspreiden wij niet per mail. Leden die het verslag vooraf in willen zien, verzoeken wij hiervoor tijdig een afspraak te maken met Arnold Klomp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe mee met Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij, de Rabobank, clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Stemmen

Van 4 tot 24 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Uitslag

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Voor meer informatie, kijk op de website van de RABOBANK: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

We zouden het enorm waarderen als zoveel mogelijk stemmen op V.V. Ruinen worden uitgebracht.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Ruinen

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2021-2022

Dit jaar organiseert VV Ruinen weer het kerstzaalvoetbaltoernooi. Evenals voorgaande jaren vraagt een goed lopend toernooi een grondige voorbereiding en vandaar dat wij nu als commissie alweer druk bezig zijn. Om een inventarisatie te kunnen maken van de deelnemende teams vragen wij jullie om door te geven of, en met welke teams jullie willen deelnemen aan ons toernooi. Het is hierbij wel van belang om de sterkte van de jeugd- en damesteams er bij te vermelden.

De speeldata zijn: 27, 28, 29, 30 december 2021 en 3, 4, 5, 6 en 7 januari 2022.

Teams:
Senioren, JO19, JO17, JO15, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, JO08, JO07, kaboutervoetbal en dames. Indeling van de poules gaat in eerste instantie naar volgorde van de aanmelding van de teams (dit geldt vooral voor de senioren).
Wij verzoeken u met klem voor 1 november de opgaves aan ons door te geven. Indien u vragen of opmerkingen heeft belt u dan gerust met Henk Withaar, 06-21117528.

Hopende op uw deelname en met sportieve groet,

De Kerstzaalvoetbalcommissie v.v. Ruinen

Meer artikelen...