Coronaprotocol v.v. Ruinen

Dit protocol is tot stand gekomen op basis van de richtlijnen van het NOC*NSF en kan derhalve in de toekomst gewijzigd worden.

Aan alle leiders willen wij verzoeken deze maatregelen te verspreiden onder de spelers!

1.  Gebruik je gezond verstand  blijf thuis bij klachten en laat je testen.
2.  Desinfecteer je handen zowel bij binnenkomst als bij vertrek.
3.  Iedereen vanaf 18 jaar houdt 1,5 meter afstand van anderen (ook van personen jonger dan 18 jaar).
4.  Let op het eenrichtingsverkeer in de kantine en kleedkamers
     > volg de aangegeven looproute via de pijlen.
5.  Kom niet eerder dan een half uur voor aanvangstijd naar het sportpark.
6.  Neem een eigen bidon mee naar zowel trainingen als wedstrijden
     Er kan geen gebruik gemaakt worden van de bidons van de voetbalvereniging.
7.   Bij uitwedstrijden geldt het advies om in een auto een mondkapje te dragen voor personen
      vanaf 18 jaar.
      Bij vervoer in touringcar of bus is een mondkapje verplicht.
8.  Voor de senioren geldt een maximaal aantal van 7 personen per kleedkamer.
     Tijdens het douchen dient er ook 1,5 meter afstand gehouden te worden.
9.  Er mogen maximaal 50 personen in de kantine aanwezig zijn,
     waarbij het verplicht is om op een stoel te zitten.
     Probeer zoveel mogelijk buiten te zitten/verblijven.
10. Entree en verkoop programmaboekjes bij wedstrijden van het eerste elftal zal via
      een vrijwillige bijdrage gaan, zodat we de contactmomenten kunnen minimaliseren.
      Er zal een bus staan bij de ingang van het sportpark hiervoor
11. Van de bezoekende teams wordt verwacht dat zij niet blijven hangen maar na eerste dorstlesser
      hun vertier zoeken in de kantine van hun eigen vereniging.
12. Indien men zich niet aan de regels houdt, kan de toegang tot het sportpark worden ontzegd.

Gert van Dijk, nieuwe keeperstrainer senioren V.V. Ruinen

Gert is al jaren spelend lid bij de vereniging. Hij heeft als veldspeler en als keeper jaren in het eerste van de vereniging gespeeld,
momenteel is hij nog steeds actief als keeper bij Ruinen 3.
We wensen Gert veel succes met deze nieuwe functie en hopen dat hij deze met plezier en een lange tijd voor de vereniging gaat vervullen.

Bestuur en Technische Commissie Senioren

gert

Programma van V.V. Ruinen 1

Oefenwedstrijden:

Vrijdag 21 augustus Ruinen 1 - Bakkeveen 1
Woensdag 26 augustus Wacker 1 - Ruinen 1
Woensdag 2 september Ruinen 1 - ZZVV 1
Woensdag 16 september SC Lutten 1 - Ruinen 1

Bekerwedstrijden

Zondag 30 augustus HOC 1 - Ruinen 1
Zondag 6 september Ruinen 1 - Wijster 1
Zondag 13 september Ruinerwold 1 - Ruinen 1

Afscheid verzorgsters en spelers

Vrijdag 19 juni hebben we stilgestaan bij het afscheid van onze twee verzorgsters en van twee spelers
van het eerste elftal onder genot van een drankje.

20200619 202336

Rosan Brand en Daniek van Laar stoppen beiden als verzorgster bij de vereniging. Voor Rosan is het niet
meer te combineren vanwege haar werk en studie, voor Daniek is het niet meer haalbaar
om iedere week vanuit Groningen naar Ruinen te reizen. We bedanken beide dames voor hun inzet!

20200619 202204

Alwin Dietz en Methijn Pinxterhuis hebben beiden aangegeven te stoppen met voetballen vanwege blessureleed. We bedanken ze voor hun inzet van de afgelopen jaren, beide mogen terugkijken op een mooie carrière bij onze vereniging! Alwin blijft betrokken bij de vereniging, volgend seizoen zal hij actief zijn als leider bij het eerste elftal. Methijn kon helaas niet aanwezig zijn bij het afscheid, hem zal nog een bos bloemen bezorgd worden.

Bestuur V.V. Ruinen

Meer artikelen...