Agenda: Bijzondere algemene ledenvergadering

Plaats:                                                            Online

Aanvang:                                                        19.00 uur

1.       Opening.

2.       Aanmelden voor de vergadering.

2.1.         U dient zich aan te melden als u deze vergadering wil bijwonen door
         u dan een link voor deelname.

3.       Bestuursverkiezing.

Het bestuur heeft voor de vacature van voorzitter Estev Beenhakker bereid gevonden om zich kandidaat te stellen. Voor de vacature van penningmeester is het bestuur nog bezig met het verkennen van mogelijkheden.

Eventuele tegenkandidaten kunnen tot aanvang van de vergadering worden aangemeld, mits deze tegenkandidaatstelling wordt gesteund door tenminste 10 leden.

Mogelijke portefeuilleverdeling binnen het bestuur wordt dan als volgt:

Voorzitter:                                    E. Beenhakker

Secretaris:                                    H. Wittink

Penningmeester:                           Vacant

Wedstrijdsecretaris:                      J. de Vries

Jeugdzaken:                                 R. Leuninge

Ledenadministratie:                      I. de Blecourt

Sponsoring / media:                     F. Tissingh
Kantinezaken:                     G. Slagter
TCS en Bouwcommissie                J. Lunenborg

4.       Rondvraag.

5.       Sluiting.

Trainer V.V. Ruinen verlengt en gaat voor zijn tweede jaar

V.V. Ruinen – Afgelopen week heeft de huidige trainer van V.V. Ruinen, Bart Ester zijn contract met voor het seizoen 2022-2023 verlengd.

Afgelopen week is Bart dit met het bestuur en de TCS overeengekomen. De trainer is nu bezig aan het eerste seizoen bij onze club. Van beide kanten bevalt de samenwerking goed getuige de contractverlenging voor het tweede seizoen.

Hoofdbestuur V.V. Ruinen

bart

Portie teambuilding voor Ruinen 1

Het eerste elftal van vv Ruinen heeft het voetballoze weekend aardig weten in te vullen voor een mooi portie teambuilding. Vrijdagavond was het 1e teamuitje van dit seizoen een feit. Vanuit ”de Poort van Ruinen” werd een “GPS” tocht georganiseerd met de nodige opdrachten en alcoholische versnaperingen onderweg, in en om Ruinen.

Een erg geslaagde avond !

De zaterdag werd benut om uit te brakken en de nodige rust te pakken om goed voor te bereiden op de sportactiviteit van zondagmiddag.

De Zwolse kickbokser Arjan van Heuven heeft de selectie voorzien van de nodige (kick)boks technieken. Vol Spirit, enthousiasme en plezier werd dit uitgevoerd door de selectie.

teamuitje1

Meer artikelen...