Bekerindeling van Ruinen 1

De bekerindeling van het eerste elftal voor komend seizoen:

- HHCombi 1 (5e klasse D)
- Ruinen 1 (3e klasse D)
- Asser Boys 1 (3e klasse B)
- KSC 1  (4e klasse D)

Het programma:

Zondag 5 september - 1e ronde
14:00 uur HHCombi 1 - KSC 1
14:00 uur Ruinen 1 - Asser Boys 1

Zondag 12 september - 2e ronde
14:00 uur Asser Boys 1 - HHCombi 1
14:00 uur KSC 1 - Ruinen 1

Zondag 19 september - 3e ronde
14:00 uur Asser Boys 1 - KSC 1
14:00 uur HHCombi 1 - Ruinen 1

v.v. Ruinen neemt afscheid van Tino Slagter

Zoals al bekend is heeft Tino Slagter zijn contract niet verlengd en gaat hij volgend seizoen bij ACV uit Assen aan de slag, hij wordt daar trainer van de JO23. Vrijdag was de laatste training van de selectie na een heel vreemd seizoen. We hebben afscheid genomen van Tino door hem een bos bloemen namens de vereniging aan te bieden. We wensen Tino heel veel succes in de toekomst.

V.V. Ruinen bestaat 90 jaar!

Op 13 mei 2021 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging is opgericht. Destijds onder de naam N.O.A.D. (Nooit Opgeven Altijd Doorgaan) met 12 leden. Het voetballen werd steeds populairder en naast N.O.A.D. werden ook andere clubs in Ruinen opgericht. R.A.C. (Ruiner Adspirantenclub) en Ruiner Boys. In Ansen werd gevoetbald onder de naam V.I.O.S. (Vooruitgang is ons streven).

Op 1 november 1941 zijn deze clubs samen verder gegaan onder de naam V.V. Ruinen.

V.V. Ruinen is een gezellige club met ruim 300 leden en kent vele betrokken vrijwilligers. Het sportpark De Baete bestaat uit een kantine met een overdekt terras en naast twee grasvelden is er ook een kunstgrasveld. Het sportpark ligt er prachtig bij wat vooral te danken is aan de inzet van de vrijwilligers. Het is dan ook jammer dat er dit seizoen, het jaar van het 90-jarige bestaan, er nauwelijks gebruik van gemaakt kan worden. Corona gooit roet in het eten. Geen reuring langs de lijnen en geen gezelligheid in de kantine. Het is niet anders, gezondheid gaat voor. Het is te hopen dat volgend seizoen er weer volop gevoetbald kan worden. Dan komen de feestjes ook vanzelf.

Geen vervolg aan contract met Tino Slagter na één seizoen.

Helaas voor de vereniging gaat Tino zijn contract voor het volgend seizoen niet verlengen. Spelers, TCS en het bestuur hadden graag het contract nog willen verlengen. Tino heeft bij het bestuur aangegeven dat hij stopt met zondagvoetbal en zich gaat richten op het zaterdagvoetbal.

Wij wensen Tino veel succes met alles wat hij na dit seizoen gaat doen.

Meer artikelen...