senioren sub-menu

Boeve Afbouw nieuwe sponsor Ruinen 3

Met ingang van dit voetbalseizoen is Boeve Afbouw de nieuwe shirtsponsor van Ruinen 3. Afgelopen zondag werden de nieuwe tenues formeel overhandigd aan de spelers. Boeve afbouw werd daarbij vertegenwoordigd door Jaitse Holverda.

Boeve afbouw is gevestigd in Lemelerveld en bestaat sinds 1865. Sinds de oprichting is Boeve Afbouw uitgegroeid tot een allround afbouwbedrijf met landelijke dekking. Daarbij richten zij zich op zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Het werk bestaat uit onder andere dekvloeren leggen, scheidingswanden plaatsen, stukadoors- en schilderwerk, gevelisolatie en zelfs decoratieve afwerking.

Met de nieuwe tenues lopen de mannen van het 3e elftal er weer op en top bij. En het leverde afgelopen zondag direct een mooie overwinning op.

VV Ruinen 3 5

Lees meer

1 december Dwingeloo – Ruinen

Dwingeloo – Ruinen                    (0-0)  1-4

De semiderby Dwingeloo – Ruinen was in het verleden meestal een traditional in de 4de klasse met een onvoorspelbare uitslag, maar na de 3 eerdere ontmoetingen van deze eeuw in de 3de klasse (die Ruinen allen verloor) werd het voor Ruinen tijd om deze onderlinge ontmoeting op ‘De Hulsebosch’ ook eens op het hoogste niveau te winnen. 
Al na 13 seconden leken de gastheren een voorschot te nemen op een nieuwe zege, maar Sander Nijstad wist het verlengde van de aftrap geheel te verkwanselen. Wouter Prins noteerde even later de eerste kans voor Ruinen met een kopbal die van minder kaliber was. Hoewel Ruinen het team werd met het beste voetbal bleef het thuisteam lang het kansrijkst. Met 13 minuten op de klok moest keeper Marnick Pinxterhuis reddend optreden.

Lees meer

RL Infra en Timmerman Sierbestrating sponsoren Ruinen 5

Al ruim 15 jaar zijn RL Infra uit Ruinen en Timmerman Sierbestrating uit Ruinerwold sponsoren van het 5e elftal van V.V. Ruinen. Door de jaren heen hebben beide sponsoren de tassen en jassen van het elftal gesponsord.

Afgelopen zondag heeft Ronald Luning namens RL Infra nieuwe sportassen aangeboden en Henri Timmerman en Ria Bloemert namens Timmerman Sierbestrating nieuwe jassen. De sponsoring had direct een positief effect op de sportieve prestaties. De thuiswedstrijd tegen USV werd met maar liefst 5-1 gewonnen!

RL Infra heeft veel kennis, ervaring en know-how op het gebied van Infra. Het bedrijf verzorgt de aanleg van infra en heeft hiervoor alle benodigde machines en materiaal zelf in huis.

Daarnaast levert het bedrijf van Ronald Luning ook grondwerk, bestratingen en een totaal pakket van diensten en materialen, van het machinaal of handmatig straten, aanleg van tuinen, vijvers en paardenbakken tot het leveren van onder andere grond en woudzand uit de eigen zandput.

Timmerman Sierbestrating is specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Zowel trendy, nostalgisch als landelijk. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige showroom aan de Dr. Larijweg 48 in Ruinerwold. Kenmerken van Timmerman Sierbestrating zijn beste prijsgarantie, grootste assortiment en snelle levering.

V.V. Ruinen is bijzonder verheugd met de jarenlange sponsoring van beide bedrijven.
IMG 5987 Ruinen 4

Lees meer

Verslag Ruinen1 – LEO 1

3 november                 Ruinen – L.E.O.                        (1-0)  4-2

Ruinen pakte de draad van de succesvolle seizoenstart weer op na de steken, die men onnodig liet vallen in de meest recente duels tegen de beide teams uit Assen. Tegen L.E.O. uit het net boven Assen gelegen Loon waren de eerdere wedstrijden in deze eeuw op sportpark ”De Baete” met een gemiddelde van 6 doelpunten (32 uit 5) doelpuntrijk en dat zou deze dag niet anders zijn. Na een matige eerste helft had het er echter nog geen enkele schijn van dat de productie weer tot 6 treffers zou oplopen, maar de tweede helft deed wonderen.

Lees meer

Ruinen 2 - Nieuw Buinen 2 op zaterdagavond

Voor wie nog amusement zoekt aankomende zaterdagavond: kom naar sportpark De Baete voor Ruinen 2 - Nieuw Buinen 2 om 19.30 uur.

Het tweede wil vaker op vrijdag- en zaterdagavond gaan spelen. Zo kunnen onze supporters ook eens uitslapen. Houdt onze kanalen in de gaten voor avondwedstrijden.

Dus komt allen komende zaterdag. Eet nog wat, drink nog wat en maak plezier!!

cid 2f7b5033 4c31 4878 8697 55af9d6d3ae3 1

Meer artikelen...