senioren sub-menu

Start aanleg kunstgrasveld

Dinsdag 22 oktober hebben wij als vereniging vanuit de gemeente de Wolden de definitieve bevestiging gekregen dat er gestart kan worden met de aanleg van het kunstgrasveld! Dit houdt in dat er aankomend weekend al begonnen wordt met de werkzaamheden.

De aan- en afvoer van de materialen zal vanaf de parkeerplaats via de ingang voor de ambulance langs het tweede veld verlopen. Om dit mogelijk te maken wordt vrijdag 25 oktober de omheining aan de lange zijde van het tweede veld verwijderd en worden er rijplaten gelegd op de benodigde plekken.

Om de bereikbaarheid van een eventuele ambulance te waarborgen, zal de ingang voor de ambulance tijdelijk verplaatst worden naar de algemene entree.

Veld twee blijft gewoon in gebruik voor wedstrijden. Om op het trainingsveld te komen, loop je langs het hoofdveld naar het korfbalveld (er ligt een pad door de bosjes) en steek je het korfbalveld schuin over richting de sporthal. Dan loop je langs de sporthal en de school naar het trainingsveld.

De verwachting is dat de werkzaamheden circa acht weken in beslag gaan nemen. Wij vragen jullie begrip voor eventuele overlast. Voor vragen kun je contact opnemen met het hoofdbestuur
via het algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gemeenteraad besluit positief over aanleg kunstgras

De gemeenteraad van de Wolden heeft donderdag 27 juni unaniem ingestemd met het beschikbaar stellen van een krediet van 1,3 miljoen euro voor de aanleg van 3 kunstgrasvelden bij vv Wacker, vv Ruinerwold en vv Ruinen.
Dit bedrag wordt door de verenigingen aangevuld met € 50.000,- per vereniging en met een flink stuk zelfwerkzaamheid.

Knipsel kg

Wij zijn erg blij dat dit besluit genomen is, omdat hiermee de continuïteit en de kwaliteit van het voorzieningenniveau voor onze vereniging op peil blijft.
De aanleg van de velden is voorzien voor 2020, de exacte planning zal na de zomervakantie uitgewerkt worden.
De vervangingsinvestering voor een periode van 30 jaar komt niet ten laste van de verenigingen. De gemeente is eigenaar van de accommodaties en laat de gebruikers niet opdraaien voor de vervangingsinvestering.
Kijk ook op https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/149241/Kunstgras-voor-drie-voetbalvelden-in-De-Wolden

De vrouwen 1 speelden een oefenwedstrijd tegen JO15

Dinsdag 28 mei speelden de vrouwen 1 een oefenwedstrijd tegen JO15, dat dit jaar kampioen is geworden.

Na de wedstrijd werden Martien, Renee, Aniek (tevens afscheid vertrekt naar VVAK i.v.m. verhuizing), Eva en Lisanne in het zonnetje gezet. Zij hebben allen meer dan tien seizoenen in Vrouwen 1 gespeeld.

Ook werd er afscheid genomen van de leiders Aaldert en Roelof, zij zijn meer als tien actief als vrijwilliger binnen de vereniging.

Allen hartelijk dank hiervoor.

cid D259A076 FDDC 4303 93C4 7581046788CE

cid E536B2C4 3491 42DE AA9F 92DFAD69FE09

Na de laatste wedstrijd hebben we aantal persoenen in het zonnetje gezet.

Spelers van de eerste selectie:

Jurjen (278 wedstrijden in het eerste), hij gaat volgend seizoen in een lager team spelen.
Marnick (239 wedstrijden), hij stopt met voetballen in verband met een blessure
Gerwin ( 218 wedstrijden in het eerste), hij stopt met voetballen.
Yorno heeft in de jeugd gevoetbald Ruinen, tijdje weg geweest, nu 1 jaar bij V.V. Ruinen, aankomend seizoen V.V. Hoogeveen (zaterdag).

Omroepsters:

Svennia en Iris waren de afgelopen 3 jaar de omroepsters van de V.V. Ruinen. Altijd aanwezig, altijd positief en vrolijk.

Verzorgster:

Roelie heeft zich jaren ingezet voor de V.V. Ruinen, eerst bij de jeugd daarna als verzorgster. Meerdere cursussen gevolgd om haar taak als verzorgster goed uit te voeren. De laatste jaren samen met Rosan, compliment hoe jullie gezamenlijk de verzorging uitvoeren en overleggen. In februari heeft Roelie aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen. Roelie wordt door Daniek opgevolgd, Daniek succes.

Keeperstrainer:

Yahya, heeft zich vele jaren ingezet voor de V.V. Ruinen. Hij heeft diverse taken gehad zoals trainer dames, senioren leider, jeugdtrainer en vanaf 2012 als keeperstrainer. Yahya gaat met gezin naar Lelystad verhuizen.

De V.V. Ruinen bedankt allen voor hun inzet de afgelopen jaren en wenst jullie een goede toekomst.  


20190526 155806  
         

Lees meer

Ruinen – S.V.V. ’04

26 mei 2019          Ruinen – S.V.V. ’04                  (0-0)    1-0 

Ruinen wist voor de wedstrijd al dat het zo goed als zeker moest winnen om zich alvast te handhaven in de 3de klasse. Met nog 1 wedstrijd te gaan waren evenwel alle posities van 9 tot 13 nog mogelijk. De gasten uit Schoonebeek kenden voor het slotduel van de competitie minder belangen, want ze waren met een 8ste plaats al verzekerd van dezelfde eindnotering als in het afgelopen seizoen. Het werd met twee hardwerkende ploegen een ontknoping als in de meest onwaarschijnlijke avonturenroman.
Voor Ruinen was het dus noodzakelijk om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met Yorno Lunenburg in de spits en Arno Kreulen als laatste man verraste trainer Johnny Wassenaar met de beginopstelling. Arno Kreulen nam zijn plaats achterin weer in met zijn vertrouwde spel alsof hij gedurende dit seizoen niet was weggeweest.   

Lees meer

Meer artikelen...