sub-menu

Bart Ester nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

Het bestuur van V.V. Ruinen meldt met trots een opvolger te hebben gevonden voor de vertrekkende Tino Slagter. Met ingang van het komend seizoen treedt de 53-jarige Bart Ester aan als hoofdtrainer. 

Bart is afkomstig uit Zwolle en getrouwd met Diana. Samen hebben zij twee kinderen, zoon Sven van 25 en dochter Irsa van 22. Een echt voetbalgezin. In het dagelijkse leven is Bart adviseur bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) bij een technische groothandel. Bart is al 45 jaar lid van zijn Zwolsche Boys, In het verleden gevoetbald op diverse niveaus binnen de club en diverse functies vervuld. Na twee gesprekken met respectievelijk bestuurs- en TC leden en een delegatie van de spelersraad zijn beide partijen overeengekomen dat er genoeg aanknopingspunten zijn voor een mooie samenwerking. Door o.a. de ervaring bij diverse zogenaamde dorpsverenigingen is Bart ook erg enthousiast over V.V. Ruinen. Hij ziet zichzelf dan ook niet alleen als hoofdtrainer, maar zal ook bij de andere disciplines binnen de club zijn betrokkenheid tonen.

Bart is de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer geweest bij Zwolsche Boys, uitkomend in de derde klasse, in het verleden is hij hier al eerder 3 seizoenen hoofdtrainer geweest. Daarnaast is Bart als trainer, tevens 3 seizoenen, actief geweest bij onder andere SVVN, Avereest en Wilsum.

Tevens kan het bestuur melden dat bijna de gehele staf van de eerste selectie voor volgend seizoen doorgaat. We zoeken nog een tweede leider voor de eerste selectie. Ook de gehele staf van zowel de tweede selectie als Vrouwen 1 gaat volgend seizoen door.

Het bestuur, de technische commissie en de spelersraad wensen Bart veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en rekenen op een prettige samenwerking.