sub-menu

v.v. Ruinen hervat jeugdtrainingen

v.v. Ruinen hervat jeugdtrainingen op woensdag 6 mei

De afgelopen dagen is er door onze vrijwilligers en bestuursleden gewerkt aan een plan om de jeugdtrainingen op een verantwoorde wijze te hervatten. We zijn erg blij dat aanstaande woensdag 6 mei de bal weer gaat rollen op het sportpark in Ruinen. Onze jeugdleden, hun ouders/verzorgers en trainers worden hierover vandaag (vrijdag 1 mei) nader geïnformeerd. Via een mail worden de richtlijnen uiteengezet. We roepen iedereen dan ook op zich daar aan te (blijven) houden!

Ook kinderen die geen lid zijn van v.v. Ruinen, nodigen we uit om mee te trainen. We vinden het belangrijk dat, juist in deze tijd, alle kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten. Kinderen die mee willen doen moeten zich van te voren aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen of wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met René Meijer (voorzitter jeugdbestuur) of Wilfred Hut (tcj lid).