• Trainers volgend seizoen

  5 dec 2022
 • Verlenging hoofdtrainer Bart Ester

  Net als ieder jaar heeft onze technische commissie (TCS) de gesprekken met onze hoofdtrainer, spelersraad, leider, verzorging, assistent-scheidsrechter en keeperstrainer gevoerd. Vervolgens heeft een afrondend gesprek met Bart Ester,  TCS en bestuur plaatsgevonden. De positieve ontwikkeling van het eerste elftal leverde vorige seizoen een mooie 6e plaats in de competitie derde klasse op. Ook dit seizoen laat het team – na een moeilijk begin – weer mooie resultaten zien. We waarderen de open en constructieve dialoog met Bart en zijn gedrevenheid en betrokkenheid bij onze vereniging. De besproken ontwikkelwensen gaat hij enthousiast mee aan de slag en zetten daarmee met vertrouwen de samenwerking voort.

  Verlenging trainers 2e elftal

  Ook met de staf van het 2e elftal zijn gesprekken gevoerd. We zien ook hier een positieve lijn en we zijn verheugd dat ook Arno Kreulen en Frank Tissingh volgend seizoen door willen gaan als trainer. Wij hebben waardering voor de manier waarop 1e en 2e elftal samenwerken en elkaar versterken.

  Verder hebben meerdere vrijwilligers aangegeven dat zij hun rol ook volgend seizoen voortzetten. Wij bedanken allen voor hun inzet voor de teams en onze vereniging.