Veiling

In het kader van de geplande grondige renovatie van onderdelen van sportpark ‘De Baete’, worden er door de V.V. Ruinen diverse acties georganiseerd. Het doel van deze acties is het financieel mogelijk maken van de geplande renovatiewerkzaamheden.

Eén van de acties is het organiseren van een veiling. Tijdens deze veiling, die zal plaatsvinden op 23 juni 2018, worden er diverse producten en diensten onder leiding van een professionele veilingmeester geveild.

De naam van het bedrijf of persoon die de kavel ter beschikking heeft gesteld zal meerdere keren voor het voetlicht worden gebracht, namelijk, minimaal, op de onderstaande wijze:

In de kavelgids die enige tijd voorafgaand aan de veiling wijd verspreid wordt in Ruinen en omgeving.
In de online versie van de kavelgids, die op de website en via diverse sociale media wordt verspreid.
Tijdens de veilingavond wordt dit eveneens benoemd.

Derhalve denken wij dat wij op deze wijze een mooie exposure creëren voor uw bedrijf. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien wat voor producten u maakt of welke diensten u levert.

Ook is er uiteraard, zoals het past bij een sportvereniging, het competitieve element, want hoe mooi is het om te zien dat het door u beschikbaar gestelde product of de dienst voor een mooi bedrag geveild wordt!

Al met al hopen wij dat u iets moois, spannends, nuttigs of ludieks beschikbaar wilt stellen om te veilen. U kunt hiervoor het formulier behorende bij deze brief invullen en aan ons retourneren. En uiteraard hopen wij u ook te mogen ontvangen tijdens de veiling op 23 juni!

Namens de V.V. Ruinen,

Veilingsommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier de Kavelbrief en doe mee!


Flyer